• Шоуруми в София и Пловдив
  • 089 353 27 10
От къде да си купим продукти на OPI

Подновихте гардероба си за новия сезон, нали? А защо не прибавите закачлива нотка с красив маникюр и нежна терапия за ръце!

Докоснете се до качеството на продуктите на OPI. Подгответе ръцете си за по-хладните дни и си подарете хубаво настроение с нокти, лакирани в разнообразни прекрасни цветове!

Официален вносител на професионалните продукти за маникюр и педикюр O.P.I.

Шоурум на O.P.I. в Пловдив

гр. Пловдив
Брезовско шосе 147 А
сграда Рота център
 
мобилен: 089 353 27 10
 
e-mail: opi@selenaprofessional.com

Продуктовата гама на OPI включва дизайнерски колекции, богата гама качествени лакове за нокти, цветен гел за нокти, гелове с кератин за ноктопластика, колекции СПА продукти за маникюр и педикюр, серия за нежна грижа за ръцете с екстракт от авокадо, специални професионални продукти с грижа и хигиена на ръцете.

Селена ЕС - професионална козметика

Шоурум на O.P.I. в София

гр. София
бул. Александър Стамболийски

Зона В-5, блок 12, вход А, партер
зад Mall of Sofia
тел.: 02 954 9085
мобилен: 0895 51 28 11
 
e-mail: opi@selenaprofessional.com

Възползвайте се от професионалните продукти на O.P.I.

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).Поръчай продукти за маникюр, педикюр и ноктопластика с марка O.P.I.

Ние, фирма Селена ЕС, сме Официален вносител и дистрибутор на O.P.I. за България. Поръчайте по телефон, e-mail или онлайн чрез сайта на OPI Bulgaria и ние ще доставим всеки избран и поръчан продукт чрез куриер или наш представител до Вашия салон за красота. Имате възможност да посетите нашите шоуруми в София и Пловдив и да избирате директно от там.

С марка OPI предлагаме всички тяхни дизайнерски колекции, цялата гама лакове за нокти, цветен гел за нокти, гелове с кератин за ноктопластика, колекциите СПА продукти за маникюр и педикюр, серия за нежна грижа за ръцете с екстракт от авокадо, специални професионални продукти с грижа и хигиена на ръцете.

Възползвайте се от професионалните продукти на O.P.I. - ще останете възхитени!